Inici Restauracions Restauració de la Ludwig-Casanellas al Contrafort de la Prenyada (Montserrat)

Restauració de la Ludwig-Casanellas al Contrafort de la Prenyada (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Ludwig-Casanellas al Contrafort de la Prenyada necessitava una restauració des de fa uns 7 anys, quan el Lete i Eduard es fan fotre un ensurt de mort al petar la llastra on hi havia un dels spits de la primera reunió, i van quedar tots 2 penjant de l’únic spit que quedava a la reunió (veure foto). La llastra amb l’spit ha estat tots aquests anys allà penjant, i ara l’han guardat de record al Refugi de Sant Benet.

Hem restaurat la via amb l’ajuda del Cesc Aldabó (funklimbs), de manera que ara ja es pot tornar a escalar amb normalitat. Tots el bolts i xapes inox han estat donats gratuïtament dins el 10è aniversari de Kop de Gas, i un pitó que hem deixat a la primera tirada ha estat cortesia del Jordi Cuevas.

Es tracta d’una via ben maca i ràpida per pujar al Contrafort de la Prenyada combinant lliure i artificial equipat. La roca als primers metres no és gaire adherent, però de seguida millora i a la resta de via és excel·lent. Per cert, la primera tirada admet una variant directa on només hi havia un burí molt deteriorat que també hem canviat per un parabolt.


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar