Inici Mapes

Mapes

Recopilem diversos mapes en alta resolució que valen molt la pena:

  • Mapa de Ramon de Semir: Després de dedicar una pila d’anys a explorar tots els racons de Montserrat, en Ramon de Semir va publicar l’any 1949 el primer gran mapa de Montserrat, on va dividir Montserrat en 6 regions i va ubicar un total de 600 agulles. L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) ha tingut la cortesia d’escanejar el plànol en alta resolució i posar-lo a disposició de tothom de manera gratuïta. Si a algú li fa gràcia, la qualitat permet perfectament portar-lo a una impremta i fer un pòster.
  • Mapa VISSIR del ICGC: Excel·lent visor de mapes del ICGC, on a mida que fem zoom es van carregant els mapes topogràfics/ortofotos de tot Catalunya fins arribar a una escala màxima de 1:5000. També permet fer cerques per topònims, afegir capes addicionals d’informació, etc.  Una joia que val la pena conèixer! 
  • Mapa de Regions i Seccions de Montserrat: En Carles Llovet ha aprofitat la base cartogràfica del ICGC, i ha dibuixat a sobre les diferents regions i seccions de Montserrat tal com estan definides al Montserrat Pam a Pam. El mapa és de bona qualitat, de manera que podem fer múltiples nivells de zoom i veure clarament en quina regió/secció es troben les diferents agulles de Montserrat. 
  • Mapa d’Agulles de Montserrat: Sobre un mapa de Google Maps hem ubicat fins ara un total de 172 agulles de Montserrat. Pot resultar molt útil si estem sobre el terreny i no trobem una certa agulla. Aquest mapa no es pot descarregar, per consultar-lo cal que tinguem cobertura d’Internet.
  • Mapa zones d’escalada: Sobre un mapa de Google Maps hem ubicat les diferents zones d’escalada de les que tenim vies publicades a la web.
Descripció Font


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions