Inici Llibres escanejats Llibre “Sant Llorenç Pam a Pam Manuscrit original” en PDF

Llibre “Sant Llorenç Pam a Pam Manuscrit original” en PDF

per jordi.ceballos@gmail.com

Per cortesia de la família de Josep Barberà compartim en format PDF el manuscrit original del llibre “Sant Llorenç Pam a Pam”. Aquest document és previ a la publicació final del llibre, i és interessant perquè conté força material inèdit. A mode d’exemple, conté moltes més fotos d’agulles que finalment no van ser incloses al llibre final.

llibre-pam-original

Descarregar PDF

Després de la feinada de publicar el “Montserrat Pam a Pam” al 1977, en Josep Barberà aviat va agafar una altra vegada empenta i aquest cop es va centrar en el Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i en la zona del Cairat, recopilant tota la informació que va trobar de les seves agulles i vies d’escalada. En companyia de Vicenç Soto i altres companys de cordada, van anar escalant les diferents agulles, normalment per la via normal. El “Sant Llorenç Pam a Pam” va veure la llum al 1979, només 2 anys després del llibre de Montserrat.

Josep Barberà (any 1988)
Josep Barberà (any 1988)

Aprofito per agrair la col·laboració de Montserrat Barberà.

Enllaç al llistat de llibres


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar