Inici ViesLleidaLa NogueraSant Llorenç de Montgai Miquel Angel Garcia a la Formiguera (Sant Llorenç de Montgai)

Miquel Angel Garcia a la Formiguera (Sant Llorenç de Montgai)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Miguel Angel Garcia va ser oberta l’any 2012 per Juan Gutiérrez i Miguel Angel Garcia. Es una via ben trobada, on destaca l’estètic flanqueig de la segona tirada. La via es troba generosament equipada i la roca és bona. Es una via ràpida, a combinar amb altres de la zona. 

Orientació

Sud

Aproximació

Venint de Balaguer, just abans d’arribar a Camarasa prenem un trencall a l’esquerra direcció a Sant Llorenç de Montgai. Aparquem a una esplanada a mà dreta (enllaç a Google Maps) que hi ha pocs metres abans del poble.

Prenem el corriol fins arribar a la via del tren. No hem de creuar la via, sinó prendre un corriol a mà dreta que va directe al sector on es troba la via.

Material

9 cintes

Descens

Desgrimpem assegurats a cercar el ràpel de la via Catefer, des d’on baixem amb un únic ràpel de 30 m justos fins al terra. També hi ha l’opció de baixar caminant. En aquest cas, seguim un corriol en direcció est, travessem el túnel per sota les vies del tren i prenem un corriol a mà dreta (sud) que torna directe a l’aparcament.

Cordada

Ricard Rofes, David Cabañas i Jordi Ceballos

Enllaços

El Col·leccionista de Vies
Joan Asín


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar