Inici ViesLleidaLa NogueraSant Llorenç de Montgai Garrets-Eusebi a la Formiguera (Sant Llorenç de Montgai)

Garrets-Eusebi a la Formiguera (Sant Llorenç de Montgai)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Garrets-Eusebi va ser equipada l’any 1996 per Xavier Garreta “Garrets” i Eusebi Codina. Es una via recomanable, força mantinguda en el V/V+, completament equipada i amb molt bona roca (excepte una llastra sospitosa). El petit tram de 6a està força polit pel pas de les cordades i cal mirar-s’ho una mica per trobar el millor pas.

Orientació

Sud

Aproximació

Venint de Balaguer, just abans d’arribar a Camarasa prenem un trencall a l’esquerra direcció a Sant Llorenç de Montgai. Aparquem a una esplanada a mà dreta (enllaç a Google Maps) que hi ha pocs metres abans del poble.

Prenem el corriol, creuem la via del tren i la Paret de la Formiguera ens queda a mà dreta. La via comença a l’esquerra de la gran xorrera (la Martinetti és la següent a la dreta).

Material

12 cintes

Descens

Podem baixar amb un parell de ràpels per la pròpia via. També hi ha l’opció de baixar caminant. En aquest cas, seguim un corriol en direcció est, travessem el túnel per sota les vies del tren i prenem un corriol a mà dreta (sud) que torna directe a l’aparcament.

Cordada

Christian Ruiz i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar