Inici ViesLleidaLa NogueraSant Llorenç de Montgai Martinetti a la Formiguera (Sant Llorenç de Montgai)

Martinetti a la Formiguera (Sant Llorenç de Montgai)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Martinetti va ser oberta el 21/05/1973 per Jesús Martínez “Martinetti”, Pep Godoy, Jordi Mayor, Miquel Àngel Blasco i Jordi Villarroya. Es tracta d’una de les grans clàssiques de la Formiguera, una via força maca i ràpida, a combinar amb altres per la zona.

Orientació

Sud

Aproximació

Venint de Balaguer, just abans d’arribar a Camarasa prenem un trencall a l’esquerra direcció a Sant Llorenç de Montgai. Aparquem a una esplanada a mà dreta (enllaç a Google Maps) que hi ha pocs metres abans del poble.

Prenem el corriol, creuem la via del tren i la Paret de la Formiguera ens queda a mà dreta. La via comença enmig de dues xorreres clarament visibles.

Material

10 cintes i un Camalot #0.5

Descens

Podem baixar amb un parell de ràpels per la pròpia via. També hi ha l’opció de baixar caminant. En aquest cas, seguim un corriol en direcció est, travessem el túnel per sota les vies del tren i prenem un corriol a mà dreta (sud) que torna directe a l’aparcament.

Cordada

Josep Santasusana i Jordi Ceballos

Enllaços

El Col·leccionista de Vies


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar