Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Tercera República a la Roca de les Onze Hores (Sant Llorenç)

Tercera República a la Roca de les Onze Hores (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Tercera República va ser oberta l’any 2006 per Manuel Santiago i Antonio Ferrero, membres del Centre Muntanyenc Sant Llorenç (Terrassa). Es troba equipada amb parabolts i dynabolts força abundants, de manera que és poc obligada i pot ser una bona primera presa de contacte amb la Roca de les Onze Hores. La roca al primer llarg no és bona (està sanejada), al segon llarg millora notablement i al tercer és excel·lent.

Tot i que algunes cordades acaben sortint cap a la dreta o esquerra, la sortida original de la via és pel sostre, amb un final sorprenent on hem acabat arrossegant-nos per arribar dalt, està molt ben trobat i té la seva gràcia!  

Orientació

Sud

Aproximació

Un cop a Matadepera, aparquem al final del Carrer de Vista Alegre (enllaç a Google Maps). Prenem el camí direcció a la Mola fins arribar a la base de la Roca de les Onze Hores. Resseguim la paret cap a l’esquerra fins arribar a l’alçada de la via, molt fàcil d’identificar pels 2 grans còdols característics.

Material

15 cintes i 2 estreps

Descens

Caminant

Cordada

Ramon Hernández “Lagarto sordo” i Jordi Ceballos

Enllaços

Funklimbs
Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar