Inici ViesBarcelonaGarraf Mutant World al Pic del Martell (Garraf)

Mutant World al Pic del Martell (Garraf)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Mutant World va ser oberta l’any 1979 per Joan Carles Tomasi, Walter Gomà i Carlos Moro. Es una de les grans clàssiques del Pic del Martell, una zona d’escola pels escaladors de Barcelona. No és una via gaire llarga, però l’escalada és atlètica, mantinguda i assequible, una via ben recomanable.

Orientació

Est

Regulacions

L’escalada al Garraf està regulada, consultar la web del Parc

Aproximació

Venint de Barcelona per l’autovia de Castelldefels, prenem la sortida 42 (Port Ginesta-Garraf). Passem per l’Urbanització Rat Penat i seguim les indicacions cap al Parc Natural del Garraf. Des de la darrera rotonda seguim aprox 1.5 km i deixem el cotxe a l’aparcament “Puig del Martell” (enllaç a Google Maps), que es troba just davant del sector d’esportiva de Penya Ginesta.

Creuem la carretera i baixem fins al senyal de pàrquing, on comença un corriol. Primer pugem a una petita carena i després baixem fins a peu de paret. Al principi trobem unes vies d’esportiva, hem d’anar baixant fins on la paret canvia d’orientació (és el darrer sector sense prohibicions).

Material

12 cintes, 2 bagues i friends fins al Camalot #1

Descens

Remuntem carena amunt i amb tendència a l’esquerra, acabem enllaçant amb el camí d’aproximació.

Cordada

Alfonso Egea i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar