Inici ViesBarcelonaGarraf Chani a la Falconera (Garraf)

Chani a la Falconera (Garraf)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Chani a la Falconera va ser oberta l’any 1972 per Joan Alvarez “Chani”, Eliot i Josep Romeu, i va ser reequipada l’any 2017. Es una via del tot recomanable, on podem gaudir d’una bonica escalada a la vora del mar. L’accés és especialment maco, ja que s’accedeix rapelant per dins d’un avenc. 

Orientació

Sud

Aproximació

Podríem aparcar a la mateixa carretera, però descartem aquesta opció pel risc de robatoris. Millor aparcar al port de Garraf (enllaç a Google Maps), travessem un túnel per sota la via del tren i remuntem pel vessant nord fins a un coll.

Quan arribem a un cartell i un avenc vallat, anem a l’esquerra. Pugem fins a una gran fita, anem a la dreta i trobem l’instal·lació de ràpel. Fem un primer ràpel de 20 m per l’exterior, i un segon de 45 m per dins un avenc, que ens deixa a una platja penjada. Hi ha una corda fixa per accedir a la primera reunió de la Chani. Podem seguir aquest track de Wikiloc.

Material

12 cintes, fissurers, 2 bagues i friends fins al Camalot #3

Descens

Anem a cercar el camí d’aproximació.

Cordada

Ricard Rofes, Cesc Aldabó i Jordi Ceballos

Enllaços

Caminos verticales


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar