Inici ViesBarcelonaGarraf Chani a la Falconera (Garraf)

Chani a la Falconera (Garraf)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Chani a la Falconera va ser oberta l’any 1972 per Joan Alvarez (“Chani”), Eliot i Josep Romeu, i va ser reequipada l’any 2017. Es una via del tot recomanable, on podem gaudir d’una bonica escalada a la vora del mar. L’accés és especialment maco, ja que s’accedeix rapelant per dins d’un avenc. 

Orientació

Sud

Regulacions

L’escalada al Garraf està regulada, consultar la web del Parc

Aproximació

Podríem aparcar a la mateixa carretera, però descartem aquesta opció pel risc de robatoris. Millor aparcar al port de Garraf (enllaç a Google Maps), travessem un túnel per sota la via del tren i remuntem pel vessant nord fins a un coll.

Quan arribem a un cartell i un avenc vallat, anem a l’esquerra. Pugem fins a una gran fita, anem a la dreta i trobem l’instal·lació de ràpel. Fem un primer ràpel de 20 m per l’exterior, i un segon de 45 m per dins un avenc, que ens deixa a una platja penjada. Hi ha una corda fixa per accedir a la primera reunió de la Chani. Podem seguir aquest track de Wikiloc.

Material

12 cintes, fissurers, 2 bagues i friends fins al Camalot #3

Descens

Anem a cercar el camí d’aproximació.

Cordada

Ricard Rofes, Cesc Aldabó i Jordi Ceballos

Enllaços

Caminos verticales


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar