Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Majó-Dalmau a la Paret Oest de Cap de Mort (Sant Llorenç)

Majó-Dalmau a la Paret Oest de Cap de Mort (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Majó-Dalmau es troba a la Paret Oest del Cap de Mort, i va ser oberta l’any 1974 per Joan Miquel Dalmau i Josep Majó. Aquesta va ser una de les primeres vies d’aquest pany de paret, i és un itinerari ben recomanable.

La via encerta la línia més lògica i directa per anar a cercar la guapa xemeneia de la darrera tirada. Encara que als primers metres no ho sembli, la roca en general és molt bona, i al darrer tram ja és simplement espectacular. Quan escalem la primera tirada val la pena tenir en compte que la via es va obrir sense expansions, les que hi ha actualment són afegides. Una llàstima que aquesta bonica via hagués quedat completament oblidada amb el pas dels anys.

Orientació

Oest

Aproximació

Des de Matadepera anem fins al final del Carrer Cavall Bernat, on aparquem (enllaç a Google Maps). Pugem fins al collet del Cavall Bernat, seguim una mica més en direcció a La Mola i de seguida arribem a peu de via.

Material

12 cintes, 1 xapa recuperable, 4 bagues, friends del Camalot #0.4 al 0.75

Descens

Anem direcció est i baixem amb compte per la Canal de les Gaites.

Cordada

Jaume Planell i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar