Inici EscaladesBarcelona i rodaliesSant Llorenç del MuntLa Mola Majó-Dalmau a la Paret Oest de Cap de Mort (Sant Llorenç)

Majó-Dalmau a la Paret Oest de Cap de Mort (Sant Llorenç)

per admin

La Majó-Dalmau és una vieta molt recomanable a la Paret Oest del Cap de Mort. Va ser oberta l’any 1974 per Joan Miquel Dalmau i Josep Majó, i va ser una de les primeres d’aquest pany de paret. La via encerta la línia més lògica i directa per anar a cercar la guapa xemeneia de la darrera tirada. Encara que als primers metres no ho sembli, la roca en general és molt bona, i al darrer tram ja és simplement espectacular. Quan escalem la primera tirada val la pena tenir en compte que la via es va obrir sense expansions, les que hi ha actualment són afegides. Una llàstima que aquesta bonica via hagués quedat completament oblidada amb el pas dels anys.

Per a més informació de la zona podem consultar la web de santllors.

Orientació:  Oest

Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d’escalada.

Aproximació:  Des de Matadepera anem fins al final del Carrer Cavall Bernat, on aparquem (enllaç a Google Maps). Pugem fins al collet del Cavall Bernat, seguim una mica més en direcció a La Mola i de seguida arribem a peu de via.

Material:  12 cintes, 1 xapa recuperable, 4 bagues, friends del Cam #0.4 al 0.75

Descens:  Anem direcció est i baixem amb compte per la Canal de les Gaites.

Cordada:  Jaume Planell i Jordi Ceballos

També et pot interessar