Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Punta del Mig a Sant Llorenç

Punta del Mig a Sant Llorenç

per jordi.ceballos@gmail.com

Aquesta via va ser oberta l’any 1970 per Francesc Alavedra, Pep Melo, Francesc Galofré i Àngel Colomer. El nom original de la via era simplement “Punta del Mig” (el mateix nom que la roca) i també es coneixia com a via Sabadell, ja que els oberturistes eren d’aquesta ciutat. L’itinerari ha estat restaurat recentment amb parabolts (gràcies!), ja que alguns dels burins originals incomprensiblement havien estat tallats i la via havia quedat anul·lada.

Originalment era una via per practicar amb els estreps, però també es pot forçar en lliure en funció de la fe que tinguem en els còdols de Sant Llorenç…  Al segon llarg la roca és excel·lent, amb un muret final ben interessant per aconseguir arribar a la savina.

Orientació

Sud-est

Aproximació

Des de Matadepera anem fins al final del Carrer Cavall Bernat, on aparquem (enllaç a Google Maps). Pugem al collet del Cavall Bernat, i anem a la dreta fins arribar a peu de via.

Material

14 cintes i friends fins al Totem groc. Un estrep opcional.

Descens

Caminant

Cordada

Cesc Aldabó i Jordi Ceballos

Enllaços

Fuertescabassa
Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar