Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Normal al Bolet + Aresta del Conveni del Metall (Sant Llorenç)

Normal al Bolet + Aresta del Conveni del Metall (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Normal al Bolet va ser oberta el 9/11/1924 per membres de la Secció d’Atletisme del CET (Centre Excursionista de Terrassa). La via es troba equipada amb 2 pitons, és molt curta, i la principal dificultat és refiar-te de la roca que fa una pinta horrible però està sanejada. Al cim hi ha 2 parabolts per fer reunió i des d’on podem rapelar de nou al collet.

L’Aresta del Conveni del Metall va ser oberta l’any 1976 per Josep Maria Torras, Joan Nubiola i Antonio Ruiz, i va ser restaurada recentment. Curiosament, els oberturistes van batejar la via com Aresta de la Cinglera Nord del Bolet, però en una posterior repetició (pensant que obrien via) uns altres escaladors la van rebatejar amb el nom que es coneix actualment.

Orientació

Sud-oest

Aproximació

Un cop a Matadepera, aparquem al final del Carrer de Vista Alegre (enllaç a Google Maps), des d’on anem direcció a la Mola, i de seguida prenem un trencall a la dreta que va força directe fins a la Castellassa de Can Torras, i d’allà en un moment arribem a la base del Bolet.

Material

8 cintes, friends fins al Camalot #2, tricams, 2 bagues i estreps

Descens

Caminem fins arribar a una canal que enllaça amb el camí d’aproximació.

Cordada

Miquel Jordan, Manel Ramon i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar