Inici EscaladesMontserratSant Salvador GEEB a la Cadireta del Diable (Montserrat)

GEEB a la Cadireta del Diable (Montserrat)

per admin

La GEEB va ser oberta al febrer de 1963 per Joan Estrada, Albert Muñoz, Jaume Suñol, Emili Civis i Jaume Fibla, membres del GEEB (Grup d’Escalada i Espeleologia de Badalona) del Centre Excursionista de Badalona. Es una via molt recomanable, amb alguns diedres guapíssims i que va ser restaurada recentment. A la quarta tirada, en un tram de Ae hem trobat una sortida obligada entre 2 xapes degut a 2 pitonisses seguides amb el filferro petat.

Orientació:  Nord-est

Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d’escalada.

Aproximació:  Aparquem al darrer revolt abans de l’entrada a l’aparcament del Monestir (enllaç a Google Maps). Pugem per la Canal del Pou del Gat i prenem el GR direcció al Monestir. Arribem a la Ermita de La Trinitat, on prenem un corriol direcció oest que ens porta a peu de via.

Material:  18 cintes, tascons, friends fins al Cam #2, un cordinillo o algo per escanyar un cap de burí, una baga i estreps

Descens:  Travessem els Flautats fins arribar al coll entre el Fesolet i el Flautat Gran (pel camí caldrà fer 2 ràpels curts). Seguim un corriol que passa pel nord de la Mòmia i arribem de nou a la Ermita de La Trinitat.

Cordada:  Ricard Rofes i Jordi Ceballos

També et pot interessar