Inici ViesBarcelonaMontserratSant SalvadorSant BenetFlautats GEEB a la Cadireta del Diable (Montserrat)

GEEB a la Cadireta del Diable (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

La GEEB a la Cadireta del Diable va ser oberta l’any 1963 per Joan Estrada, Albert Muñoz, Jaume Suñol, Emili Civís i Jaume Fibla, membres del GEEB (Grup d’Escalada i Espeleologia de Badalona) del Centre Excursionista de Badalona. Es una via molt recomanable, amb alguns diedres guapíssims i que va ser restaurada recentment. A la quarta tirada, en un tram d’Ae hi ha una sortida obligada entre 2 xapes degut a 2 pitonisses seguides amb el filferro petat.

Orientació

Nord-est

Aproximació

Aparquem al darrer revolt abans de l’entrada al pàrquing del Monestir (enllaç a Google Maps). Pugem per la Canal del Pou del Gat i el GR direcció al Monestir. Arribem a l’Ermita de La Trinitat, on prenem un corriol direcció oest fins a peu de via.

Material

18 cintes, fissurers, friends fins al Camalot #2, algo per escanyar un cap de burí, una baga i estreps

Descens

Travessem els Flautats fins arribar al coll entre el Fesolet i el Flautat Gran (pel camí caldrà fer 2 ràpels curts). Seguim un corriol que passa pel nord de la Mòmia i arribem de nou a l’Ermita de La Trinitat.

Cordada

Ricard Rofes i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar