Inici ViesTarragonaLa Mussara El Preu d’un Somni a La Mussara

El Preu d’un Somni a La Mussara

per jordi.ceballos@gmail.com

El Preu d’un Somni va ser oberta l’any 1985 per Jordi Gasset, Miquel Capdevila, Josep Maria Abat, Francesc Alegre, Pere Alegre i Anton Queralt, i és una de les vies més repetides de La Mussara. La via ha estat restaurada amb poc encert, i és que a la primera tirada hi han afegit moltes xapes que no hi havia inicialment, i hi ha diverses pedres enganxades amb Sika que fan molt mal a la vista. A banda d’això, la via és recomanable, té alguns trams molt estètics. En ser una via força ràpida, es pot combinar amb alguna altra.

Orientació

Sud

Aproximació

Sortim de Reus per la T-11 direcció Falset i de seguida prenem un trencall a la dreta que passa per Maspujols, l’Aleixar i Vilaplana. A la rotonda de Vilaplana prenem la T-704 direcció a Albiol, i fem tota la pujada fins a un collet on es pot aparcar a les 2 bandes de la carretera (enllaç a Google Maps).

A l’esquerra de la carretera prenem un GR direcció a les antenes, passem una font i seguim un corriol que recorre la cinglera per baix. El camí passa pel peu de via, es fàcil de trobar perquè uns 10 metres més enllà comença la Ferrada dels Patacons.

Material

14 cintes, friends fins al Camalot #1, fissurers i estreps

Descens

Caminant

Cordada

Joan Asín i Jordi Ceballos

Enllaços

Joan Asín


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar