Inici ViesTarragonaPorts de Beseit No vendas la piel del oso sin haberlo cazado a les Gronses (Ports de Beseit)

No vendas la piel del oso sin haberlo cazado a les Gronses (Ports de Beseit)

per jordi.ceballos@gmail.com

“No vendas la piel del oso sin haberlo cazado” va ser oberta el 16/05/1993 per Gustavo Máñez “Kush” i Gustavo Corral. La via originalment era exposada, però anys més tard es va retroequipar afegint expansions per a que es repetís més. La roca en general és boníssima, i la quarta tirada va per una placa especialment guapa!

Hem entrat a la via a les 10:30h i ens hem posat com a repte intentar fer-la tota a l’ombra, així que ens hem hagut d’afanyar i a les 12:00h ja érem dalt, el Sol no ens ha enganxat per qüestió de minuts! Ha estat divertit, m’ha recordat a la cursa “Cuita el Sol” del Monteixo, però en versió Gronses… jajaja

Orientació

Oest

Regulacions

L’escalada als Ports està regulada, consultar la web del Parc

Aproximació

Des d’Horta de Sant Joan anem direcció Arnes i de seguida prenem un trencall a mà esquerra cap als Estrets. Seguim la pista fins al km 7.5, on a mà dreta hi ha l’aparcament de Lliberós (enllaç a Google Maps). Seguim les indicacions cap als Estrets d’Arnes fins arribar a l’alçada de la paret oest de la Gronsa Sud, que es reconeix fàcilment al ser una enorme rampa.

Material

8 cintes

Descens

Anem a l’esquerra seguint les fites i fem una curta desgrimpada, no cal fer cap ràpel.

Cordada

Armand Ballart i Jordi Ceballos

Enllaços

El Col·leccionista de Vies


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar