Inici ViesTarragonaPorts de Beseit No vendas la piel del oso sin haberlo cazado a les Gronses (Ports de Beseit)

No vendas la piel del oso sin haberlo cazado a les Gronses (Ports de Beseit)

per jordi.ceballos@gmail.com

“No vendas la piel del oso sin haberlo cazado” va ser oberta el 16/05/1993 per Gustavo Máñez “Kush” i Gustavo Corral. La via originalment era exposada, però anys més tard es va retroequipar afegint expansions per a que es repetís més. La roca en general és boníssima, i la quarta tirada va per una placa especialment guapa!

Hem entrat a la via a les 10:30h i ens hem posat com a repte intentar fer-la tota a l’ombra, així que ens hem hagut d’afanyar i a les 12:00h ja érem dalt, el Sol no ens ha enganxat per qüestió de minuts! Ha estat divertit, m’ha recordat a la cursa “Cuita el Sol” del Monteixo, però en versió Gronses… hahaha

Orientació

Oest

Aproximació

Des d’Horta de Sant Joan anem direcció Arnes i de seguida prenem un trencall a mà esquerra cap als Estrets. Seguim la pista fins al km 7.5, on a mà dreta hi ha l’aparcament de Lliberós (enllaç a Google Maps). Seguim les indicacions cap als Estrets d’Arnes fins arribar a l’alçada de la paret oest de la Gronsa Sud, que es reconeix fàcilment al ser una enorme rampa.

Material

8 cintes

Descens

Anem a l’esquerra seguint les fites i fem una curta desgrimpada, no cal fer cap ràpel.

Cordada

Armand Ballart i Jordi Ceballos

Enllaços

El Col·leccionista de Vies


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar