Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Renom-Madriles als Plecs del Llibre (Sant Llorenç)

Renom-Madriles als Plecs del Llibre (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Renom-Madriles va ser oberta l’any 1974 per Enric Renom i Antonio González “Madriles”, i és una de les primeres vies obertes als Plecs del Llibre de Sant Llorenç del Munt. La via està molt poc equipada, només hi ha uns tacs al començament i 3 spits a la primera reunió.

Al començament hi ha un tram de A2 desplomat on la sortida en lliure és la part més exigent de la via, ja que les peces queden molt endins i costa sortir enfora. Aquest tram d’artificial està alliberat, tota una proesa tenint en compte la precarietat de la roca en aquests primers metres!

La part més agraïda la trobem al tram final, on cal superar un diedre-encastament de roca excel·lent. La via es pot fer d’una sola tirada d’uns 40 metres, tot i que és més recomanable fer reunió als 15 metres.

Orientació

Sud

Aproximació

Un cop a Matadepera, aparquem al final del Carrer de Vista Alegre (enllaç a Google Maps), des d’on anem direcció a la Mola i de seguida prenem un trencall a la dreta cap a la Castellassa de Can Torras. En pocs minuts veiem al davant la paret dels Plecs del Llibre. Per accedir a peu de via, grimpem fins a una gran lleixa, i anem a l’esquerra del tot.

Material

10 cintes, fissurers, 2 bagues i friends del Camalot #0.5 al #4. Opcionalment és molt útil un #5 pels primers metres de la via.

Descens

Caminant amb tendència a l’esquerra, acabem enllaçant amb el camí d’aproximació.

Cordada

Ferran Hernández i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar