Inici ViesBarcelonaMontserratMagdalenesGorros Sonata & Blue al Trencabarrals (Montserrat)

Sonata & Blue al Trencabarrals (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Sonata & Blue va ser oberta l’any 1985 per Pepe Guerrero, Ricardo Pelegrina “Ritchie”, Jordi Lletche i Manel Sugranyes. Quan es va obrir la consideraven una via completament equipada, però és recomanable portar alguns friends per baixar l’exposició.

Encara es manté l’equipament original amb burins, que estan força allunyats però en molt bon estat. Els primers llargs són de navegació en grau amable, i el darrer és clarament el més exigent i obligat, sort que la roca és excel·lent.

Orientació

Sud

Aproximació

Des del Monestir prenem les Escales dels Pobres fins a la Plaça de Santa Anna. Aquí prenem el corriol de l’esquerra, i quan estem a la vertical del Trencabarrals ens enfilem per una mena d’antiga conducció d’aigua, seguim amunt per un torrent i de seguida arribem al Trencabarrals. Anem uns metres a l’esquerra i arribem al peu de via, que està indicat amb 2 burins junts. La primera assegurança queda molt amunt, però abans es pot posar una baga a l’arbre tombat i un friend.

Material

12 cintes, friends fins al Camalot #1, estreps, 1 baga per merlet

Descens

Un ràpel de 40 m pel vessant nord

Cordada

Manel Ramon i Jordi Ceballos

Enllaços

Desventuras y Milagros


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar