Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Drac Queen a la Cova del Drac (Sant Llorenç)

Drac Queen a la Cova del Drac (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Drac Queen va ser oberta al 2004 per Jaume Clotet “Paca” i Oscar Masó, i té la peculiaritat que és la via més llarga de la Cova del Drac. L’equipament és una mica auster, amb algunes pitonisses i pitons casolans recargolats que no acaben de donar gaire confiança, així que millor pujar concentrat per no posar a prova la seva solidesa. Tot i que ja hi han passat diverses cordades, encara hem trobat força roca a sanejar, a la via li aniran bé algunes repeticions més.

Orientació

Est

Aproximació

Des de Terrassa anem a Matadepera i aparquem a Can Robert, a la coordenada N 41º 37.976′ E 2º 00.200′ (enllaç a Google Maps). Prenem el camí en direcció a Can Pobla i remuntem per la Canal de l’Abella fins a la Cova del Drac. Recomanable consultar un plànol del Parc si no coneixem la zona. Quan arribem a la Cova del Drac, baixem una mica pel camí de Santa Agnès, i de seguida sortim del camí per anar a cercar el pany de paret que acaba més avall.

Material

12 cintes, friends fins al Camalot #3, una baga i un cordino per merlet

Descens

Ràpel de 25 m des del cim

Cordada

Ricard Rofes i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar