Inici ViesLleidaLa NogueraVilanova de Meià Sr Tarzán al Pas Nou (Vilanova de Meià)

Sr Tarzán al Pas Nou (Vilanova de Meià)

per jordi.ceballos@gmail.com

Sr Tarzán va ser oberta l’any 1981 per J. Real, C. Matute, Ll. López i N. Prats. Es una via ideal per acabar d’arrodonir una jornada d’escalada per la zona. Veient el pany de paret no donaries un duro per la via, però està molt ben trobada i resulta sorprenent. La via es troba equipada amb burins, que estan en molt bon estat. La via és atlètica amb roca excel·lent, i els graus estan collats. La tirada que dóna nom a la via és de gorileo total, molt guapa!

Orientació

Sud-est

Aproximació

Des de Vilanova de Meià anem carretera amunt, i deixem el cotxe uns 300m més amunt del pàrquing de la Roca dels Arcs. Des de la carretera ja veiem la placa tombada on hi ha diverses vies d’esportiva, i pugem per la de més a la dreta, que és la Gran Slab. En acabar la vieta d’esportiva, anem caminant a l’esquerra fins arribar a l’inici de la Sr Tarzán, que podem reconèixer perquè hi ha 3 burins a peu de via.

Material

6 cintes, 2 bagues i friends fins al Camalot #0.75

Descens

Es baixa caminant. En primer lloc seguim un passamà, flanquegem a l’esquerra (no remuntem amunt en cap moment), baixem seguint un corriol i hem d’estar atents perquè al arribar a un collet cal prendre un trencall a la dreta en direcció nord-oest (fita visible), que ja no abandonem. Un cop a la carretera, caminem uns 500m fins arribar al cotxe. Podem consultar el track del descens en aquest enllaç de wikiloc.

Cordada

Cesc Aldabó, Ricard Rofes i Jordi Ceballos

Enllaços

Romàntic Guerrer


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar