Inici EscaladesLa NogueraVilanova de Meià Sr Tarzán al Pas Nou (Vilanova de Meià)

Sr Tarzán al Pas Nou (Vilanova de Meià)

per admin

Sr Tarzán va ser oberta l’any 1981 per J. Real, C. Matute, Ll. López i N. Prats. Es una via ideal per acabar d’arrodonir una jornada d’escalada per la zona. Veient el pany de paret no donaries un duro per la via, però està molt ben trobada i resulta sorprenent. La via es troba equipada amb burins, que estan en molt bon estat. La via és atlètica amb roca excel·lent, i els graus estan collats. La tirada que dóna nom a la via és de gorileo total, molt guapa!

Orientació:  Sud

Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d’escalada

Aproximació:  Des de Vilanova de Meià anem carretera amunt, i deixem el cotxe uns 300m més amunt del pàrquing de la Roca dels Arcs. Des de la carretera ja veiem la placa tombada on hi ha diverses vies d’esportiva, i pugem per la de més a la dreta, que és la Gran Slab. En acabar la vieta d’esportiva, anem caminant a l’esquerra fins arribar a l’inici de la Sr Tarzán, que podem reconèixer perquè hi ha 3 burins a peu de via.

Material:  6 cintes, 2 bagues i friends fins al Cam #0.75

Descens:  Es baixa caminant. En primer lloc seguim un passamà, flanquegem a l’esquerra (no remuntem amunt en cap moment), baixem seguint un corriol i hem d’estar atents perquè al arribar a un collet hem de prendre un trencall a la dreta en direcció nord-oest (fita visible), que ja no abandonem. Un cop a la carretera, hem de caminar uns 500m fins arribar al cotxe. Podem consultar el track del descens en aquest enllaç a Wikiloc

Cordada:  Cesc Aldabó, Ricard Rofes i Jordi Ceballos

També et pot interessar