Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Camalotnimbus al Mal Pas de Can Pobla (Sant Llorenç)

Camalotnimbus al Mal Pas de Can Pobla (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Camalotnimbus va ser oberta l’any 2000 per Albert Masó, Oscar Masó i el seu pare Ernest. La via es troba a les parets del Mal Pas de Can Pobla, molt a prop del cim de La Mola. La primera tirada comença amb uns passos d’Ae per superar el desplom, i aviat arribem a una savina on fem reunió. La segona tirada comença superant un desplom i després trobem una sorprenent xemeneia de roca punxeguda, complicada de protegir, però de roca tant adherent que resulta tot un plaer.

Orientació

Oest

Regulacions

La via no està afectada per regulacions d’escalada

Aproximació

Des de Terrassa anem a Matadepera i aparquem a Can Robert, a la coordenada N 41º 37.976′ E 2º 00.200′ (enllaç a Google Maps). Prenem el camí en direcció a Can Pobla i remuntem per la Canal de l’Abella fins a la Cova del Drac. Un cop allà, prenem el corriol en direcció sud i la via es troba abans d’arribar a la Balma de la Llosa. Recomanable consultar un plànol del Parc si no coneixem la zona.

Material

6 cintes, 2 bagues, friends fins al Camalot #3, estreps

Descens

Anem en direcció nord a cercar el camí que puja a la Mola, el prenem avall fins a la Cova del Drac i desfem el camí d’aproximació.

Cordada

Jaume Planell i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar