Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Speculum al Mas Pas de Can Pobla (Sant Llorenç)

Speculum al Mas Pas de Can Pobla (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Spéculum va ser oberta l’any 2014 pels germans Albert i Oscar Masó. La via es troba a la curiosa Balma de la Llosa, una gran llosa despresa que permet el pas per una estreta escletxa. A part del camí que hi passa per dins, aquesta balma també és coneguda perquè podem grimpar en la foscor i accedir a la Mola d’una manera divertida. La via Speculum comença fora de l’escletxa, per una placa amb un inici exposat que no fa gaire gràcia, sort que el Jaume estava motivat. La segona tirada per sort té un caire molt diferent, és estètica i molt agradable. Bona roca a tota la via.

Orientació

Oest

Aproximació

Des de Terrassa anem a Matadepera i aparquem a Can Robert, a la coordenada N 41º 37.976′ E 2º 00.200′ (enllaç a Google Maps). Prenem el camí en direcció a Can Pobla i remuntem per la Canal de l’Abella fins a la Cova del Drac. Un cop allà, prenem el corriol en direcció sud fins arribar a la Balma de la Llosa. Recomanable consultar un plànol del Parc si no coneixem la zona.

Material

7 cintes, friends fins al Totem verd (Camalot #0.75), 2 bagues i tricam negre

Descens

Anem en direcció nord a cercar el camí que puja a la Mola, el prenem avall fins a la Cova del Drac, i desfem el camí d’aproximació.

Cordada

Jaume Planell i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar