Inici ViesBarcelonaSant LlorençLes Arenes Diedre de Mitjanit a les Roques d’Aguilar (Les Arenes)

Diedre de Mitjanit a les Roques d’Aguilar (Les Arenes)

per jordi.ceballos@gmail.com

El Diedre de Mitjanit es troba a les Roques d’Aguilar (Les Arenes), un petit cingle de Sant Llorenç del Munt. La via va ser oberta l’any 1998 pels germans Albert i Oscar Masó, acompanyats en aquesta ocasió del seu pare Ernest. La via es troba equipada amb spits, i cal acabar d’autoprotegir amb flotants.

L’itinerari recorre l’evident diedre, i precisament el pas d’entrada al diedre és el més exigent de la via, ja que costa posar-s’hi bé. La roca està prou sanejada, però s’ha de vigilar una mica.

Orientació

Oest

Aproximació

Un cop a Castellar del Vallès, seguim fins al km 12 i sortim a l’Àrea d’Esbarjo de les Arenes (enllaç a Google Maps). Prenem la pista a l’esquerra, passem un pont i aparquem a l’esplanada. Per tal de no molestar als veïns de les Arenes, es prega aparcar aquí i no seguir per la pista que té el pas restringit als veïns.

Ja a peu, prenem la pista cap a Les Arenes i just abans de la primera casa, girem a la dreta per un corriol. El seguim uns minuts i aviat arribem a les Rogues d’Aguilar. La via és fàcil d’identificar, ja que es troba al sector esquerre, i comença just a sobre d’una gran llastra. Podem fer reunió a sobre la llastra, però resulta més còmode assegurar al company des del terra.

Material

10 cintes, fissurers i friends fins al Camalot #2

Descens

La via és rapelable, però hem baixat caminant cap a la dreta

Cordada

Jaume Planell i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar