Inici ViesBarcelonaSant LlorençLes Arenes Orella d’Os a les Roques d’Aguilar (Les Arenes)

Orella d’Os a les Roques d’Aguilar (Les Arenes)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Orella d’Os es troba a les Roques d’Aguilar (Les Arenes), un petit cingle de Sant Llorenç del Munt. La via va ser oberta l’any 2017 pel Jaume Planell, i el nom li ve pels magnífics exemplars d’Orella d’Os que hi trobem. Es una via equipada de caire esportiu, amb bona roca i un recorregut molt ben trobat. Hi ha força passos finets i en foradets, que ens faran gaudir de valent.

Orientació

Oest

Aproximació

Un cop a Castellar del Vallès, seguim fins al km 12 i sortim a l’Àrea d’Esbarjo de les Arenes (enllaç a Google Maps). Prenem la pista a l’esquerra, passem un pont i aparquem a l’esplanada. Per tal de no molestar als veïns de les Arenes, es prega aparcar aquí i no seguir per la pista que té el pas restringit als veïns.

Ja a peu, prenem la pista cap a Les Arenes i just abans de la primera casa, girem a la dreta per un corriol. El seguim uns minuts i aviat arribem a les Rogues d’Aguilar. La via és fàcil d’identificar, ja que es troba al sector esquerre i té una placa amb el nom a peu de via.

Material

9 cintes

Descens

La via és rapelable, però hem baixat caminant cap a la dreta

Cordada

Jaume Planell i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar