Inici ViesBarcelonaMontserratMagdalenesGorros La Bella Easo al Gorro Frigi (Montserrat)

La Bella Easo al Gorro Frigi (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Bella Easo es troba al Gorro Frigi i va ser oberta als anys 90 per Francisco Belmonte i Jordi Dalmau. Es un bon itinerari, vertical i amb roca excel·lent. La via es troba completament equipada amb parabolts. A destacar un tram exposat entre la primera i la segona xapa de la via, que podem solucionar amb un Totem groc. El grau obligat és V+.

Orientació

Sud-est

Aproximació

Aparquem al Monestir. Des de l’Estació Superior del Funicular de Sant Joan prenem el camí de Sant Jeroni i arribem al Gorro Frigi. Pugem arran del vessant est del Gorro fins arribar a l’alçada de la via, que queda just a l’esquerra d’Opera Prima (parabolts d’un tènue color groc). La primera xapa es troba prou amunt.

Material

10 cintes i un Totem groc per protegir el tram entre la primera i la segona expansió de la via. Un estrep opcional

Descens

Baixem per la normal (vessant sud) en 2 ràpels (25+20). Seguim baixant entre els arbustos fins arribar a la canal entre la Magdalena Superior i el Gorro Frigi. Remuntem al coll i baixem per la canal fins arribar de nou al camí de Sant Jeroni.

Cordada

Ricard Rofes i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar