Inici ViesGironaEmpordà Benvinguts al Paradís a la Punta Trencabraços (Cala Montgó)

Benvinguts al Paradís a la Punta Trencabraços (Cala Montgó)

per jordi.ceballos@gmail.com

Benvinguts al Paradís va ser oberta l’any 2013 per Josep Mula, Laura Piferrer i Ivan Ruiz, i és una via del tot recomanable. La roca és espectacular, tant per la seva qualitat com perquè hi ha trams amb còdols incrustats que són una preciositat. Al primer llarg en teoria hi ha un pont de roca que indica el camí, però no l’hem trobat. El segon llarg transcorre per un pany ben vertical que és una delícia!

Orientació

Est

Aproximació

Un cop a Cala Montgó, aparquem al final del Carrer Port de Rei. Prenem l’estret camí de ronda que hi ha al final del carrer i que passa enganxat a la tanca metàl·lica d’una casa. Amb una mica d’intuïció cerquem la instal·lació de ràpel, on hi ha un químic i un parell d’spits. Podem fer un ràpel de 40 metres i fer un llarg de flanqueig/descens per arribar al replà que hi ha més avall (és el que hem fet nosaltres), o la opció ideal és fer un ràpel d’algo menys de 60 metres que ens porti directament al replà on comença la via. Es recomanable deixar fixada la corda del ràpel per assegurar la possible retirada (a més, després ens pot ser útil si volem baixar ràpidament a fer una altra via).

Material

10 cintes i friends fins al Camalot #2

Cordada

Anna Quintana, Dani Agras i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar