Inici ViesGironaEmpordà Escórpora a la Punta Trencabraços (Cala Montgó)

Escórpora a la Punta Trencabraços (Cala Montgó)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Escórpora va ser oberta l’any 2013 per Jordi Tapia, Bernat Jover i Mireia Jordà. Ens una via molt maca i recomanable per gaudir del magnífic calcari de la Punta Trencabraços. Es tracta d’un recorregut semi-equipat que segueix una línia molt lògica que podrem protegir al gust. Atenció a la desgrimpada per accedir a la via, que és fàcil però exposada.

El primer llarg transcorre molt a prop de l’aigua, és important parar atenció a l’estat del mar. Nosaltres hem enganxat un dia amb el mar molt mogut i hem hagut d’improvisar un ràpel per accedir a la via (malauradament saltant-nos el primer llarg).

Orientació

Est

Aproximació

Un cop a Cala Montgó, aparquem al final del Carrer Port de Rei. Prenem l’estret camí de ronda que hi ha al final del carrer i que passa enganxat a la tanca metàl·lica d’una casa. Per accedir al peu de via cal fer una senzilla però exposada desgrimpada, i és important assegurar-se que el mar estigui especialment tranquil o ens mullarem al primer llarg. 

Material

10 cintes i friends fins al Camalot #2

Cordada

Anna Quintana, Dani Agras i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar