Inici ViesLleidaLa Noguera Supercrack als Cingles de Santa Linya

Supercrack als Cingles de Santa Linya

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Supercrack va ser oberta al juliol de 1999 per Jordi Marmolejo, Guillem Ullastre i David Garcia. Es troba als Cingles de Santa Linya, una paret perduda on tindrem tranquil·litat garantida i on sembla que no hi ha cap altre itinerari. La via Supercrack ressegueix una formidable fissura, no resulta exposada i la roca és excel·lent. El grau obligat és al voltant de V+.

L’indret és un preciós mirador de la Paret del Doll, des d’on precisament fa uns anys vam tirar la foto de capçalera de rocacalenta.

Orientació

Nord-est

Aproximació

Sortim del poble de Santa Linya en direcció a l’Estació de FGC de Santa Linya, i abans d’arribar-hi aparquem a un trencall (enllaç a Google Maps) on a la nostra esquerra neix una pista amunt.  Pugem per la pista 1.5 km fins que aquesta finalitza a una esplanada. La via es troba a les parets de la nostra esquerra, i per arribar-hi cal travessar un tram de bosc curt però molt frondós.

Material

8 cintes, tascons, friends fins al Camalot #1 i dos Camalot #4

Descens

La via està equipada per rapelar, però nosaltres hem preferit baixar caminant a l’esquerra.

Cordada

David Hita i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions