Inici ViesAragóAltres zones d'Aragó Diedros Perdidos al Cuchillar de la Luna (Foz de Salinas)

Diedros Perdidos al Cuchillar de la Luna (Foz de Salinas)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Diedros Perdidos va ser equipada l’any 2020 per Sueño Vertical. Una llàstima l’exagerat excés de xapes, perquè la via està molt ben trobada, amb bona roca i té diversos diedres per gaudir de valent. Hi hem trobat algun horrorós picat pels peus, però almenys n’hi ha molts menys que a la Luna Rossa, que n’estava ple. M’ha semblat una via recomanable si estem per la zona i volem escalar una via ràpida sense preocupacions de cap tipus.

Orientació

Nord-est

Aproximació

Des de Villalangua creuem el riu per un pont i prenem el camí direcció a la Foz de Salinas.  Hi ha un moment en que prenem un trencall a l’esquerra (cap a Salinas Nuevo), i de seguida tenim la paret al davant. Hem de creuar tota la paret cap a l’esquerra fins arribar a l’alçada de la via.

Material

20 cintes

Descens

Anem a l’esquerra seguint les marques. Baixem per una tartera, anem a l’esquerra i arribem de nou al peu de via, des d’on desfem el camí d’aproximació. 

Cordada

David Hita i Jordi Ceballos

Enllaços

Guara Vertical


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar