Inici ViesBarcelonaMontserratSant SalvadorSant Benet Cel·la Divina al Cul del Bisbe

Cel·la Divina al Cul del Bisbe

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Cel·la Divina va ser oberta el 27/8/1999 pels germans Albert i Òscar Masó. Aquesta via es troba a la Cota 518 també coneguda com a Cul del Bisbe, ja que queda just darrera de la Panxa del Bisbe.

El primer llarg l’hem començat una mica més a la dreta del que indica la ressenya original, més que res perquè està més net de vegetació. La primera reunió la fem a un arbret des d’on posteriorment també rapelarem. El segon llarg supera un muret de roca excel·lent però resulta poc lògic, ja que si seguim canal amunt podem arribar al cim caminant. Per a col·leccionistes.

Orientació

Est

Aproximació

Al Monestir prenem les Escales dels Pobres fins al Pla de Santa Anna. Prenem el trencall a la dreta i seguim per les escales fins arribar a la Panxa del Bisbe. Resseguim amunt tota la canal que hi ha a la dreta de la Panxa del Bisbe i quan aquesta acaba, l’agulla del Cul del Bisbe ens queda a mà esquerra.

Material

3 cintes, 1 baga, un Totem negre i un Camalot #1

Descens

Desgrimpem amb compte fins a la R1 i fem un ràpel de 25m des de l’arbre de més avall

Cordada

Carles Llovet i Jordi Ceballos

Enllaços

Web dels germans Masó


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar