Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Angel Casanovas i Crespo a la Punta dels Cavalls (Sant Llorenç)

Angel Casanovas i Crespo a la Punta dels Cavalls (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

Oberta per baix en 3 atacs pels germans Albert i Oscar Masó, va quedar finalitzada el 17/9/2011. La via està dedicada a Àngel Casanovas (1943-2011), apassionat muntanyenc i escalador terrassenc que va ser President del Centre Excursionista de Terrassa al llarg de 14 anys.

El primer llarg transcorre per un esperó de roca variable, però que es troba ben protegit als punts clau per no patir. A continuació fem un canvi de reunió i ataquem el contundent mur occidental de la Punta dels Cavalls. La roca és excel·lent i permet forçar en lliure al gust del consumidor (obligat V/A1). Aquest mur està ressenyat en 2 llargs, però l’hem fet en una única tirada d’uns 30 m sense cap problema.

Orientació

Sud

Aproximació

Aparquem al Carrer Granera de Matadepera (enllaç a Google Maps), on prenem el corriol que puja per la Canal de les Bruixes. Passem pel costat del Bolet de Can Pobla i seguim amunt fins arribar al Salt dels Cavalls.

Material

12 cintes i estreps. Opcionalment friends del Camalot 0.5 al 1

Descens

Caminant a l’esquerra i baixem per la Canal del Salt dels Cavalls.

Cordada

Cesc Aldabó i Jordi Ceballos

Enllaços


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar