Inici EscaladesBarcelona i rodaliesSant Llorenç del MuntLa Mola Estruch per la variant Renom-Garcia a la Roca de les Onze Hores (Sant Llorenç)

Estruch per la variant Renom-Garcia a la Roca de les Onze Hores (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Estruch a la Roca de les Onze Hores va ser oberta l’any 1970 per Salvador Canalis i Joan Miquel Dalmau. La via està dedicada a l’Antoni Estruch qui, juntament amb Joan Camp, van perdre la vida l’any 1954 quan intentaven l’ascensió al Matterhorn.

Es una via sorprenent i ben recomanable, tot i que no hem fet l’entrada original (una exigent tirada de V+/A3), sinó per la variant Renom-Garcia, i després hem flanquejat a l’esquerra per anar a cercar la primera reunió de l’Estruch. La segona tirada va per un encastament molt guapo, on és recomanable anar sense motxilla. Per a més informació podem consultar la web de santllors.

Orientació:  Est

Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d’escalada.

Aproximació:  Un cop a Matadepera, aparquem al final del Carrer de Vista Alegre (enllaç a Google Maps), des d’on ja veiem la Roca de les Onze Hores. Hem de prendre el camí direcció a la Mola, i de seguida arribem a peu de via.

Material:  10 cintes, friends fins al Cam #1, tricams, 2 bagues llargues

Descens:  Caminant

Cordada:  Cesc Aldabó, Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

També et pot interessar