Inici EscaladesAragóMasmut Picotasso al Masmut

Picotasso al Masmut

per jordi.ceballos@gmail.com

Picotasso és una via oberta al 1983 per Remi Brescó i J. Solé, que ressegueix una aresta força maca i ha estat reequipada. La via està protegida amb molt aire entre assegurances, es pot posar algun friend, però poca cosa. Ens hem quedat amb algun bolo a les mans, cal vigilar amb la roca.

Orientació:  Sud

Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d’escalada.

Aproximació:  Des de Peñarroya de Tastavins, davant l’Hotel Tastavins prenem la pista amb un cartell indicador “Peñas del Masmut”. La seguim uns 3 km i aparquem a l’esplanada que hi ha al Coll del Masmut, a la coordenada N 40º 44.673′ E 0º 3.748′ (enllaç a Google Maps). Des del coll prenem el camí de baixada i anem resseguint les parets fins arribar a la última agulla, és fàcil identificar l’aresta que haurem de resseguir.

Material:  6 cintes llargues i friends fins al Cam #0.5

Descens:  Remuntem la carena fins arribar a la canal de descens, que es troba indicada amb una gran fita, a la coordenada N 40º 44.770′ E 0º 03.801′ (enllaç a Google Maps). Desgrimpem amb compte la petita canal i de seguida arribem al cotxe.

Cordada:  Cisco Figueroa, Niko Inglada i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

També et pot interessar