Inici ViesAragóMasmut Picotasso al Masmut

Picotasso al Masmut

per jordi.ceballos@gmail.com

Picotasso és una via oberta al 1983 per Remi Brescó i Josep Solé, que ressegueix una aresta força maca i ha estat reequipada. La via està equipada amb molt aire entre assegurances, es pot posar algun friend, però poca cosa. Ens hem quedat amb algun bolo a les mans, cal vigilar amb la roca.

Orientació

Sud

Aproximació

A Peñarroya de Tastavins, davant l’Hotel Tastavins prenem la pista amb el cartell “Peñas del Masmut”. La seguim uns 3 km i aparquem a l’esplanada del Coll del Masmut, a la coordenada N 40º 44.673′ E 0º 3.748′ (enllaç a Google Maps).

Des del coll prenem el camí de baixada i anem resseguint les parets fins arribar a la última agulla, és fàcil identificar l’aresta que haurem de resseguir.

Material

6 cintes llargues i friends fins al Camalot #0.5

Descens

Remuntem la carena fins arribar a la canal de descens, que es troba indicada amb una gran fita, a la coordenada N 40º 44.770′ E 0º 03.801′ (enllaç a Google Maps). Desgrimpem amb compte la petita canal i de seguida arribem al cotxe.

Cordada

Cisco Figueroa, Niko Inglada i Jordi Ceballos

Enllaços

Antxpavil


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar