Inici ViesAragóMasmut Fisura Carrasca al Masmut

Fisura Carrasca al Masmut

per jordi.ceballos@gmail.com

La Fisura Carrasca es troba al Masmut, i va ser oberta l’any 2003 per Julio Benedé i Luis Royo, del grup Sendero Límite. Es tracta d’un itinerari generosament equipat amb parabolts i reunions rapelables, per no patir gens ni mica. Es una via molt ràpida, a combinar amb altres de la zona.

Quan portàvem un parell de llargs, s’ha posat a ploure i no sabíem què fer, però de seguida ha sortit el Sol i en un moment s’ha eixugat tot, ha fet una meteo ben curiosa…

Orientació

Sud

Aproximació

Des de Peñarroya de Tastavins, davant l’Hotel Tastavins prenem la pista amb un cartell indicador “Peñas del Masmut”. La seguim uns 3 km i aparquem a l’esplanada que hi ha al Coll del Masmut, a la coordenada N 40º 44.673′ E 0º 3.748′ (enllaç a Google Maps). Des del coll prenem el camí de baixada en direcció a les parets fins arribar a la via, que és de les primeres.

Material

18 cintes i opcionalment un Alien vermell per protegir l’arribada a la primera reunió.

Descens

Remuntem la carena fins arribar a la canal de descens, que es troba indicada amb una gran fita, a la coordenada N 40º 44.770′ E 0º 03.801′ (enllaç a Google Maps). Desgrimpem amb compte una petita canal i de seguida arribem al cotxe.

Cordada

Marc Badia, Alex Presas i Jordi Ceballos

Enllaços

Wild Masmut


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar