Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Sabadell o CES al Cap de Mort (Sant Llorenç)

Sabadell o CES al Cap de Mort (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via CES al Cap de Mort va ser oberta l’any 1952 per Miquel López, Teresa Lladó, Josep Lladó, Andreu Sorolla i Rufí Nogués, tots ells membres del CES (Centre Excursionista de Sabadell). Per aquest motiu la van batejar com a via CES, tot i que actualment es coneix més aviat com a via Sabadell.

Ha estat restaurada al 2013, i té la peculiaritat que requereix fer un pas d’esqueneta a la segona tirada, tot i que fent trampa (amb una antena) ens ho hem estalviat. Potser ens ha mancat esperit clàssic, però és que no teníem gaire clar això de posar-nos a fer d’enxaneta… Un cop superat aquest pas, encara cal equipar un petit tram d’artificial, però sense dificultat.

Orientació

Oest

Aproximació

Des de Matadepera anem fins al final del Carrer Cavall Bernat, on aparquem (enllaç a Google Maps). Pugem fins al collet del Cavall Bernat, seguim uns metres en direcció a La Mola i allà mateix tenim el peu de via.

Material

14 cintes, friends fins al Camalot #2, estreps i una xapa recuperable. Podem fer un pas d’esqueneta o opcionalment portar una antena d’uns 2 metres

Descens

Seguim la cinglera amunt i baixem a la dreta per la Canal de les Gaites.

Cordada

Manel Ramon i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar