Inici ViesBarcelonaMontserratAgulles CADE a la Roca 92 (Montserrat)

CADE a la Roca 92 (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

La CADE a la Roca 92 va ser oberta l’any 1976 per Joan Badia, Eduard Ruiz i Josep E. Paül. Es una via espectacular i oberta amb un estil impecable, d’aquelles que deixen empremta. Les dues primeres tirades són xules i es deixen fer bé, però les dues darreres són força més exigents.

La tercera tirada és de les més guapes que he fet a Montserrat, són 50 metres mantinguts de diedre/encastament i xemeneia, el tram d’encastament algunes persones modernament l’han anomenat Fissura Superman, i és que sembla que en qualsevol moment vagis a sortir volant!  hahaha  I si aquesta tercera tirada ja et deixa satisfet, la darrera tampoc és un passeig (compte amb algunes llastres precàries).

Orientació

Nord

Aproximació

Des de Can Maçana prenem el GR en direcció al Monestir. Deixem enrere el trencall cap al Refugi Vicenç Barbé, seguim pel GR i de seguida veiem la paret per on va la via. Abans d’arribar a la Cadireta, quan estem aproximadament a l’alçada de la via, a mà dreta prenem un corriol que puja directe cap a la paret, hi ha alguns trams equipats amb cordes fixes. Un cop estem a la base de la paret, anem uns metres a la dreta (oest) i de seguida trobem el peu de via, on hi ha un arbre serrat.

Material

20 cintes, friends fins al Camalot #3, una xapa recuperable, fissurers i un estrep

Descens

Anem a cercar el collet est, baixem per la canal i anem seguint unes marques blaves fins arribar a la Canal de l’Agulla de l’Arbret, per on baixem fins arribar al Refugi.

Cordada

Pau Carnicero i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar