Inici ViesBarcelonaMontserratAgulles El retorn del Sioux a Agulla del Capdamunt (Montserrat)

El retorn del Sioux a Agulla del Capdamunt (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

El retorn del Sioux va ser oberta l’any 2007 pel Joan Vidal “Indi” en solitari, i es pot combinar perfectament amb la Dels Rodríguez a la Peluda. Als darrers metres hi ha molta pedra solta, qui estigui assegurant a baix és aconsellable que s’aparti de la vertical per evitar rebre una pedrada.

Tal com explica en Joan Vidal, el nom de la via està dedicat al primer cop que el seu gos Sioux se li va escapar quan estaven per la Vinya Nova, i no el van tornar a veure fins una setmana després, en que va tornar a casa tot sumís i demacrat… Es veu que després el Sioux li va agafar el gust a això de fotre el camp…

Orientació

Oest

Aproximació

Des de Can Maçana anem cap al Refugi Vicenç Barbé. Tal com arribem dalt del Pas de les Portelles girem a l’esquerra, anem seguint les marques vermelles, superem un tram equipat amb una corda i pugem per la primera canal a mà esquerra. Hem d’anar fins dalt de la canal i la via comença ben bé al collet entre l’Agulla del Capdamunt i la Peluda. Primeres expansions visibles.

Material

14 cintes i un estrep

Descens

Un ràpel d’uns 20 m pel vessant est

Cordada

Manel Ramon i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar