Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Manel-Blanch sortida Pere Dinarès a Paret Oest de Cap de Mort (Sant Llorenç)

Manel-Blanch sortida Pere Dinarès a Paret Oest de Cap de Mort (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Manel-Blanch va ser oberta al 1980 per M. Peláez i O. Blanch, i té com a principal interès la superació d’un desplom resseguint una fissura a equipar. La via va ser reequipada al 2010 i van redreçar els primers metres, ja que originalment es pujava una mica més per la canal i es feien 3 passos d’Ae cap a la dreta (els burins encara hi són) per accedir a la fissura. El desplom es deixa equipar molt bé amb friends i s’ha escalat tot en lliure (diuen entre 6b+ i 7a).

Des d’aquesta primera reunió tenim la possibilitat de sortir per l’aresta (Variant Discoteca), o fer un canvi de reunió anant uns metres a la dreta. Des d’allà podem sortir per la xemeneia de la Majó-Dalmau, o fer la petita variant Pere Dinarès (expansió visible). Com la setmana passada vam fer íntegrament la xemeneia de la Majó-Dalmau, aquest cop hem fet la Variant Pere Dinarès, on l’única diferència és que fem uns metres per placa (amb roca excel·lent) abans d’entrar a la xemeneia.

Orientació

Oest

Aproximació

Des de Matadepera anem fins al final del Carrer Cavall Bernat, on aparquem (enllaç a Google Maps). Pugem fins al collet del Cavall Bernat, seguim una mica més en direcció a La Mola i de seguida arribem a peu de via.

Material

15 cintes, friends fins al Camalot #3, una baga i estreps. Opcionalment 2 xapes recuperables i un ganxo

Descens

Anem direcció est i baixem amb compte per la Canal de les Gaites.

Cordada

Jaume Planell i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar