Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Esperó Freixas-Peres als Plecs del Llibre (Sant Llorenç)

Esperó Freixas-Peres als Plecs del Llibre (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

L’Esperó Freixas-Peres va ser obert el 5/3/1978 per Santi Marzo Freixas i Francesc Pérez Pellicer “Peres”. La via es troba perfectament restaurada amb parabolts, i és una de les grans clàssiques dels Plecs del Llibre. Roca a controlar als dos primers llargs i excel·lent a l’últim, on haurem d’equipar una fissura perfecta que ens permetrà posar tants friends com vulguem.

Enlloc de fer aquest darrer llarg, també es pot sortir per una variant a l’esquerra, anomenada Variant “fina” o Directa Liza (en referència a l’actriu Liza Minnelli).

Orientació

Est

Aproximació

Un cop a Matadepera, aparquem al final del Carrer de Vista Alegre (enllaç a Google Maps), des d’on anem direcció a la Mola, i de seguida prenem un trencall a la dreta en direcció a la Castellassa de Can Torras. Just passats els Plecs del Llibre, anem a l’esquerra pel mig del bosc fins situar-nos arran de paret. La via comença a l’esperó, on els Plecs canvien d’orientació.

Material

7 cintes, fissurers, friends fins al Camalot #2 i un estrep

Descens

Caminant amb tendència a l’esquerra i acabem enllaçant amb el camí d’aproximació.

Cordada

Jaume Planell i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors
Sant Llorenç Pam a Pam


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar