Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mata Xavi-Manel al Morral del Llop (Sant Llorenç)

Xavi-Manel al Morral del Llop (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Xavi-Manel va ser oberta el 26/12/1974 (dia de Sant Esteve) per Xavi Balet i Manel Fuertes, membres de l’UES (Unió Excursionista de Sabadell). Segurament s’ha repetit poc, ja que cal pitonar uns 2-3 passos al començament, però en conjunt val molt la pena, sobretot per gaudir de la fantàstica placa de la segona tirada, que surt tota en lliure (6a). La via es troba restaurada amb parabolts. Al cim no hi ha reunió, cal anar a buscar uns arbres.

Orientació

Sud-est

Aproximació

Des de Matadepera anem per la carretera direcció a Coll d’Estenalles i aparquem a l’Alzina del Salari (enllaç a Google Maps). Prenem el camí cap als Graons de Mura, i immediatament agafem un petit corriol que baixa a la dreta. Travessem el torrent i en constant pujada arribem al Morral del Llop. Resseguim la base de la paret fins arribar gairebé al final de tot (veiem una fissura pitonable i la primera expansió força amunt).

Material

10 cintes, 2 pitons (V grans o U llargues), friends del Camalot #0.4 al #0.75 i estreps

Descens

Caminant

Cordada

Jaume Planell, David Codina i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors
Manel & Ita


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar