Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mata Pep-Ell al Morral del Llop (Sant Llorenç)

Pep-Ell al Morral del Llop (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Pep-Ell es troba al Morral del Llop, i va ser oberta el 24/4/1977 per Pep Graells i Francesc Alavedra “Papell”. El nom de la via és un joc de paraules amb els noms dels 2 oberturistes: Pep i Papell. Algunes persones també coneixen aquesta via com la del Gran Diedre.

L’itinerari consta de dos llargs, però es pot fer perfectament en només un. A més, la primera reunió queda molt exposada a la caiguda de pedres, amb el que quasi millor evitar-la. Al primer llarg la roca no acompanya gaire, però després millora molt, i quan el diedre es posa dret hi ha un tram molt guapo!  La via es troba reequipada i és poc obligada. Al cim no hi ha reunió, hem d’anar a cercar unes savines.

Orientació

Sud-est

Aproximació

Des de Matadepera anem per la carretera direcció a Coll d’Estenalles i aparquem a l’Alzina del Salari (enllaç a Google Maps). Prenem el camí cap als Graons de Mura, i immediatament agafem un petit corriol que baixa a la dreta. Travessem el torrent i en constant pujada arribem al Morral del Llop. Resseguim la base de la paret fins arribar al peu de via.

Material

16 cintes, friends fins al Camalot #0.75, estreps

Descens

Anem a la dreta fins arribar a la canal de baixada

Cordada

Jaume Planell i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar