Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mata Xorretones en los Pantalones al Morral del Llop (Sant Llorenç)

Xorretones en los Pantalones al Morral del Llop (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

Xorretones en los Pantalones va ser oberta el 28/2/2014 per Ricard Adan i Efrén Gaitán. La via està completament desequipada i té alguns trams molt guapos, especialment la curiosa arribada al cim. Just abans de la R1 hi ha una placa de difícil protecció, per evitar aquest tram exposat es podria fer una variant resseguint fissura amunt (en aquest cas, caldria repetir els friends grans).

La roca en general és prou bona, però a controlar. Per cert, a la via hem vist 2 o 3 casquillos d’spit, però no hem aconseguit aclarir què hi fan allà.

Orientació

Sud-est

Aproximació

Des de Matadepera anem per la carretera direcció a Coll d’Estenalles i aparquem a l’Alzina del Salari (enllaç a Google Maps). Prenem el camí cap als Graons de Mura, i immediatament agafem un petit corriol que baixa a la dreta. Travessem el torrent i en constant pujada arribem al Morral del Llop. La via es troba a la segona agulla. 

Material

12 cintes, friends fins al Camalot #4 (amb algun totem repetit), tricams i fissurers

Descens

Caminant pel darrera

Cordada

Jaume Planell, Christian Ruiz i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar