Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mata Estel al Morral del Llop (Sant Llorenç)

Estel al Morral del Llop (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Estel va ser oberta l’any 1974 per Miquel Comes i Albert Vilanova. De fet, aquesta via es coneixia popularment com a “Miquel Comes”, però quan el Miquel se n’ha assabentat, ha confirmat que mai van batejar la via amb el seu propi nom, i ha demanat que s’anomeni Estel en record del seu gos recentment traspassat.

La primera tirada és de placa, i té un petit tram que no ens ha sortit en lliure (no és obligat).  La segona tirada ressegueix un bonic diedre fissurat, un tram ben guapo i curiós. En conjunt és una via molt ràpida, a combinar amb alguna altra per la zona. 

Orientació

Sud-est

Aproximació

Des de Matadepera anem per la carretera direcció a Coll d’Estenalles i aparquem a l’Alzina del Salari (enllaç a Google Maps). Prenem el camí cap als Graons de Mura, i immediatament agafem un petit corriol que baixa a la dreta. Travessem el torrent i en constant pujada arribem al Morral del Llop. Resseguim la base de la paret fins arribar al final de tot.

Material

6 cintes, friends del Camalot #0.5 al 3

Descens

Caminant

Cordada

Jaume Planell, Christian Ruiz i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar