Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mata Sensenom al Morral del Llop (Sant Llorenç)

Sensenom al Morral del Llop (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

Aquesta via es troba a la dreta de la via Estel (abans coneguda com a Miquel Comes) i es troba equipada amb parabolts, però malauradament no hi ha cap informació dels oberturistes. La primera tirada és per la placa (al voltant de 6a), i la segona supera un pronunciat desplom amb roca excel·lent.

Fa tota la pinta que la segona tirada també es pugui fer en lliure, a veure si alguna cordada forta s’anima a provar-ho. Al cim no hi ha reunió, cal anar a buscar un arbre.

Orientació

Sud-est

Aproximació

Des de Matadepera anem per la carretera direcció a Coll d’Estenalles i aparquem a l’Alzina del Salari (enllaç a Google Maps). Prenem el camí cap als Graons de Mura, i immediatament agafem un petit corriol que baixa a la dreta. Travessem el torrent i en constant pujada arribem al Morral del Llop. Resseguim la base de la paret fins arribar al final de tot. De fet, aquesta és la darrera via, més a la dreta ja no n’hi ha cap més.

Material

6 cintes i un estrep. Opcionalment un tricam rosa per l’inici de la primera tirada.

Descens

Caminant

Cordada

Jaume Planell, David Codina i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar