Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Mussol a la Paret de la Carda (Sant Llorenç)

Mussol a la Paret de la Carda (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via del Mussol es troba a la Paret de la Carda (Sant Llorenç), i va ser oberta el 29/12/1979 per Antonio González “Madriles” i Ramon Sánchez “Ramonet”.

Es un itinerari del tot recomanable, amb dos llargs d’estils ben diferents. El primer llarg és un diedre/xemeneia pràcticament equipat de baix a dalt, mentre que el segon supera un potent diedre fissurat (algun pas de 6a) i és molt més d’auto-protecció. La roca en general és força bona. Al cim no hi ha reunió, anirem a buscar una savina.

Orientació

Est

Aproximació

Un cop a Matadepera, aparquem al final del Carrer de Vista Alegre (enllaç a Google Maps), des d’on anem direcció a la Mola, i de seguida prenem un trencall a la dreta en direcció a la Castellassa de Can Torras. Just passats els Plecs del Llibre, anem a l’esquerra pel mig del bosc fins situar-nos arran de paret. La via comença on la paret canvia d’orientació, a una evident xemeneia.

Material

8 cintes, fissurers, friends fins al Camalot #2 i un #4

Descens

Anem amb tendència a l’esquerra i acabem enllaçant amb el camí d’aproximació.

Cordada

Jaume Planell i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors
Copitos de roca


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar