Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Xemeneia 11 de setembre al Mal Pas de Can Pobla (Sant Llorenç)

Xemeneia 11 de setembre al Mal Pas de Can Pobla (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Xemeneia 11 de setembre va ser oberta el dia 11 de setembre de 1977 per Jordi Grau i Jordi Sales. La primera tirada l’hem trobat plena d’heures seques que queien només tocar-les i ens ha donat força guerra, però ara ja es pot passar bé. En aquesta primera tirada només hi ha un burí, que està a pocs metres del terra. Hem fet reunió a mitja via, on hi ha un pitó (es pot reforçar amb un Camalot #2 i un tascó).

De fet, la via es podria fer perfectament d’una sola tirada, però el tram de V+ sortint de la reunió és exigent i val la pena tenir el company a prop (en cas de necessitat podem fer un pas d’esqueneta), ja que l’entrada a la xemeneia té una mica de mala llet. Aquesta segona tirada té roca excel·lent i es troba desequipada.

Orientació

Oest

Aproximació

Aparquem al Carrer Granera de Matadepera (enllaç a Google Maps), des d’on prenem un corriol que puja per la Canal de les Bruixes. Passem pel costat del Bolet de Can Pobla, arribem al Collet dels Cavalls, travessem la Balma de la Llosa, i arribem a la via.

Material

8 cintes, 4 bagues i friends fins al Camalot #4 (millor encara un #5)

Descens

Acabem d’arribar al cim de la Mola i anem a buscar el Collet dels Cavalls, des d’on desfem el camí d’aproximació.

Cordada

Jaume Planell i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar