Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Capullito de alhelí a la Paret de la Carda (Sant Llorenç)

Capullito de alhelí a la Paret de la Carda (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Capullito de Alhelí va ser oberta l’any 1979 per Pep Graells i Angel Martínez, i mentre l’escalàvem amb el Ricard, hem aprofitat per restaurar les seves 2 úniques expansions (una a peu de via, i l’altra a la R1). El nom de la via fa referència a la cançó de Nat King Cole, que va aparèixer a l’àlbum “A mis amigos” (any 1959).

Devia fer temps que no es repetia, ja que en algun tram la vegetació emprenyava molt per passar. El primer llarg no és gaire agradable ja que hi ha trams terrosos. En canvi, el segon és ben guapo i surt tot en lliure (V+).

Orientació

Est

Aproximació

Un cop a Matadepera, aparquem al final del Carrer de Vista Alegre (enllaç a Google Maps), des d’on anem direcció a la Mola, i de seguida prenem un trencall a la dreta en direcció a la Castellassa de Can Torras. Just passats els Plecs del Llibre, anem a l’esquerra pel mig del bosc fins situar-nos arran de paret. La via comença per sobre d’un contrafort, hi ha una expansió a peu de via.

Material

10 cintes, 4 bagues, tricams i friends fins al Camalot #4

Descens

Anem amb tendència a l’esquerra i acabem enllaçant amb el camí d’aproximació.

Cordada

Ricard Rofes i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar