Inici ViesBarcelonaMontserratAgulles Aresta Brucs al Dumbo (Montserrat)

Aresta Brucs al Dumbo (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

L’Aresta Brucs del Dumbo va ser oberta el 16/3/1969 per Joan Miquel Dalmau, Josep Fígols i Manuel Martín. Si revisem la ressenya de Joan Miquel Dalmau, podem observar que al segon llarg originalment van anar força més cap a la dreta en comparació amb el recorregut pel centre de l’aresta que fem actualment. Aquest recorregut més pel centre va ser obert al 1969-70 per Pitu Trias, Boi Pagés i F. Nualart.

Es tracta d’una bonica i elegant Aresta Brucs, amb grau amable i roca excel·lent. Al llarg del recorregut trobarem poquíssimes opcions de protecció amb flotants, però sí que hi ha diversos merlets que podrem llaçar. Per cert, actualment al llarg de l’itinerari hi ha diverses expansions que s’han anat afegint amb el transcurs dels anys, el que clarament resta exposició a la via.

Orientació

Sud

Aproximació

Des de Can Maçana anem al Refugi Vicenç Barbé i pugem per la Canal Ampla. Anem direcció nord, passem de llarg el Setrill i llavors anem a l’esquerra fins trobar el vessant sud del Dumbo.

Material

8 cintes, 2 bagues primes per a merlets i Camalot #0.75

Descens

Caminant pel darrera

Cordada

David Codina i Jordi Ceballos

Enllaços

El Col·leccionista de Vies


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar