Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Flops a la Roca de les Onze Hores (Sant Llorenç)

Flops a la Roca de les Onze Hores (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Flops va ser oberta a l’octubre de 1984 per Joan Josep Sánchez en solitari. Ens ha semblat una via ben guapa, amb les assegurances justes i que obliga a escalar entre xapes. El primer llarg és delicat amb roca a controlar, però després la roca millora molt amb l’alçada. La via no està restaurada, les expansions són les originals i les hem trobat en prou bon estat.

Al darrer llarg és fàcil dubtar, ja que hi ha diferents sortides possibles però, tal com indica la ressenya original, la via surt per la dreta del sostre. Per cert, el grau de la ressenya original (IV+) està molt collat, això del grau ja sabem que és molt subjectiu, però a mi m’ha semblat una via de V+. 

Orientació

Sud

Aproximació

Un cop a Matadepera, aparquem al final del Carrer de Vista Alegre (enllaç a Google Maps). Prenem el camí direcció a la Mola fins arribar a la base de la Roca de les Onze Hores. Resseguim la paret cap a l’esquerra fins arribar a l’alçada de la via.

Material

10 cintes, 2 bagues, tascons petits i friends fins al Camalot #1. Opcionalment un estrep

Descens

Caminant

Cordada

Ramon  Hernández “Lagarto sordo” i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar