Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Orgia a la Punta del Mig (Sant Llorenç)

Orgia a la Punta del Mig (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Orgia va ser oberta als anys 70 per Francesc Sorolla (fill d’Andreu Sorolla), i transcorre per un pany de roca excel·lent. Aquest itinerari també es coneix erròniament com a via Sorolla, però ell no tenia mai per costum posar el seu nom a les vies que obria.

El primer llarg és un Ae amb alguns passos molt llargs i que ha estat alliberat amb un grau de 7c. El segon llarg transcorre per un diedre. Nosaltres erròniament hem sortit flanquejant a la dreta, però aquesta sortida és de la via Sis Mesos. 

Orientació

Est

Regulacions

La via no està afectada per regulacions d’escalada

Aproximació

Des de Matadepera anem fins al final del Carrer Cavall Bernat, on aparquem (enllaç a Google Maps). Pugem al collet del Cavall Bernat i anem a la dreta fins arribar a peu de via, que és just al costat del petit avenc de l’Esquirol.

Material

10 cintes, 2 xapes recuperables, friends fins al Camalot #1, tricams i 2 estreps. Opcionalment Camalot #3 per assegurar l’inici de la via.

Descens

Caminant

Cordada

Jaume Planell i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar