Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Orgia a la Punta del Mig (Sant Llorenç)

Orgia a la Punta del Mig (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La via Orgia va ser oberta als anys 70 per Francesc Sorolla (fill d’Andreu Sorolla), i transcorre per un pany de roca excel·lent. Aquest itinerari també es coneix erròniament com a via Sorolla, però ell no tenia mai per costum posar el seu nom a les vies que obria.

El primer llarg és un Ae amb alguns passos molt llargs i que ha estat alliberat amb un grau de 7c. El segon llarg transcorre per un diedre. Nosaltres erròniament hem sortit flanquejant a la dreta, però aquesta sortida és de la via Sis Mesos. 

Orientació

Est

Aproximació

Des de Matadepera anem fins al final del Carrer Cavall Bernat, on aparquem (enllaç a Google Maps). Pugem al collet del Cavall Bernat i anem a la dreta fins arribar a peu de via, que és just al costat del petit avenc de l’Esquirol.

Material

10 cintes, 2 xapes recuperables, friends fins al Camalot #1, tricams i 2 estreps. Opcionalment Camalot #3 per assegurar l’inici de la via.

Descens

Caminant

Cordada

Jaume Planell i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar