Inici Notícies Trobada d’escalada del Grup Cavall Bernat a Peramola (13-14 de maig 2023)

Trobada d’escalada del Grup Cavall Bernat a Peramola (13-14 de maig 2023)

per jordi.ceballos@gmail.com

El Grup Cavall Bernat ha organitzat una Trobada d’Escalada a Peramola el cap de setmana 13 i 14 de maig. Tot i la meteo incerta, hi ha hagut un èxit de participació sense precedents amb un total de 300 participants!  En aquest enllaç podem veure la roda de premsa prèvia a la Trobada.

Tant dissabte com diumenge van començar amb un immillorable esmorzar (botifarres, formatges variats i pa amb tomàquet). Després, les diferents cordades i els excursionistes ens hem repartit per la zona i hem pogut aprofitar el dia per fer activitat. I a partir de la tarda hem gaudit d’una magnífica paella (la meva enhorabona pels cuiners!). Un cop finalitzats els actes i reconeixements del Grup Cavall Bernat, dissabte al vespre hi va haver concert a la Plaça de Peramola, que va ser organitzat pel Refugi de Cortiuda.

Dissabte es van fer reconeixements als escaladors Benjamí Audet, Joan Vidal i Koki Gassiot. I diumenge a Araceli Segarra, Patrice de Bellefon, Núria Balagué i Xavi Metal. Entre els 2 dies es van anomenar 16 nous cavallers del Grup Cavall Bernat.

Dissabte vam sortir a les Notícies de TV3:

A continuació unes imatges de la Trobada, un agraïment a tots els que ens heu compartit les fotos.


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar